Opinie naszych klientów

W sklepie PinkDrink.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:



Dziewczyny śmiało polecam! Wybrałam styl Bride i przyznam, że pasował idealnie to naszej przyszłej panny młodej! Przede wszystkim bardzo ładne wykonanie. Muszę również podziękować za szybką realizację zamówienia, wszystko dotarło, mimo, że czas nas gonił. Jestem bardzo zadowolona :)
Patrycja, 2018-04-18 22:23
W końcu wszystkie potrzebne rzeczy w jednym miejscu. Piękne zestawy i wysoka jakość każdego produktu. Przesyłka dotarła do mnie już na drugi dzień. Polecam z całego serca!
Alicja, 2018-04-18 12:04
Jestem oszałamiająco wręcz zadowolona!!! :) Obsługa na najwyższym poziomie w szybkości realizowania zamówień. Zrobili CUD, tak jak o to poprosiłam. Ponieważ wieczór panieński naszej panny młodej został przeniesiony na wcześniejszy termin, wraz z dziewczynami miałyśmy problem z ozdobami. Złożyłam zamówienie jednego dnia, na drugi MIAŁAM już skompletowaną przesyłkę u siebie w domu! Jestem naprawdę mile zaskoczona, ale i bardzo mi przyjemnie, że moja prośba została poważnie potraktowana. A produkty... świetnie zrobione, super jakość i przede wszystkim - są bardzo ładne. DZIĘKUJĘ RAZ JESZCZE!!! :)
Izabela, 2018-04-12 23:31
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, ekspresowa realizacja zamówienia i wysyłki :) zdecydowanie polecam!
gabi, 2018-04-11 13:48
Ekspresowa wysyłka i porządne produkty. Poradnik Panny Młodej to strzał w dziesiątkę: połowa przeznaczona na porady, które przekazują przyjaciółki pannie młodej, a drugą połowę mogą zapełnić wspólne zdjęcia z czasów panieńskich :)
Julia_M, 2018-04-10 20:42
Towar spełnił nasze oczekiwania w 100% bardzo szybka realizacje zamówienia
Jacek, 2018-01-26 10:36
Gadżety dobrej jakości, super obsługa, szybka dostawa, bardzo gorąco polecam! :)
Gosia, 2017-11-18 09:34
Bardzo polecam!!!! Szybka realizacja zamówienia, wszystko przyszło ładnie zapakowane i zgodne ze złożonym zmówieniem :) Jestem bardzo zadowolona z zakupów ;)
Magdalena, 2017-10-17 16:08
Jestem bardzo zadowolona z zakupu :) szybki kontakt jak i realizacja zamówienia :) polecam w 100% produkty pinkdrink pozdrawiam :)
Karolina, 2017-09-27 12:58
Zdecydowanie polecam! : ) Produkty bardzo dobrej jakości, ekspresowa dostawa - moja prośba o przesłanie paczki w określonym dniu została uszanowana, bardzo dobry kontakt mejlowy, wszystko było dobrze zapakowane, jestem bardzo zadowolona z obsługi : )
Natalia, 2017-08-30 12:05
Rewelacja, przesyłka bardzo szybko zrealizowana, na drugi dzien mialam juz paczke. Jakos rzeczy - świetna ;) bardzo solidnie wszystko zrobione, polecam jak najbardziej!!!
Magda, 2017-08-10 19:32
Wszystko super, ekspresowa dostawa, polecam gorąco :)
Aga, 2017-08-02 15:50
Produkty dotarły w nienaruszonym stanie, moja prośba o przesłanie paczki w określonym dniu została uszanowana, dzięki czemu uniknęłam problematycznych sytuacji. Obsługa tego sklepu bardzo szanuje swoich klientów :)
Joanna Sobolewska, 2017-07-25 12:58
Zamówienie z personalizacją zrealizowane w trybie expresowym! Następnego dnia po zakupie paczka była do mnie wysłana. Wszystkie produkty są super jakości. Cieszę się, ze na Was znalazłam :)
Ania, 2017-07-21 00:36
Wszystkie produkty są piękne! Szczególnie zaproszenia VIP i książka pamiątkowa z wieczoru panieńskiego :) Zamówienie przyszło bardzo szybko!! Zdecydowanie warte swojej ceny. Polecam !:)
Agania, 2017-07-13 13:27
Domówiłam słomki i kieliszki na ostatnią chwilę i wszystko dotarło na czas. Pomoc Pani Dominiki nieoceniona - bardzo dziękuję, wieczór panieński koleżanki Sylwii na pewno pozostanie niezapomniany!
AniaT, 2017-06-14 14:40
Bardzo dziękuje za ułatwienie zadania przy organizacji wieczoru panieńskiego. Wszystkie zamówione produkty z serii Queen of the night (talerzyki, kubki, kieliszki, serwetki, sztućce, książka poradnik, słomki, balony, baner z dodatkami) oraz gadżety do zdjęć są prześliczne, nawet zdjęcia nie oddają ich uroku :) i bardzo dobrej jakości.
Dziękuje również za ekspresową wysyłkę i przemiły kontakt telefoniczny.
Pozdrawiam
Anka Wrocław, 2017-06-14 14:20
Zamówiłam dla przyjaciółki na wieczór panieński jeden z gotowych zestawów prezentowych. Wszystko jest prześliczne, pięknie zapakowane, stanowczo warte swojej ceny. Polecam wszystkim!
Kaśka, 2017-06-13 12:57
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Zamówiony towar super. Bardzo szybka wysylka. Dziękuję i polecam :)
Iwona, 2017-06-12 13:51
Zestaw na prezent super, wszystko zgodne z opisem. Paczuszka przyszła bardzo szybko plus bardzo dobry kontakt ze sklepem, szczerze polecam :)
Agata, 2017-06-12 11:50
Polecam!, produkt zgodny z zamowieniem, ładnie zapakowany, pachnący. Szybka dostawa
Justyna, 2017-06-07 15:57
Błyskawiczna dostawa! Towar super! Jestem bardzo zadowolona :) bardzo polecam:))
Ewelina, 2017-06-02 23:56
Bardzo ładne wykonanie przypinek, ekspresowa usługa, z dnia na dzień. Dziękuję i polecam !
Ola, 2017-06-01 13:23
Polecam! Jestem bardzo zadowolona z zamówionych gadżetów. Na pewno będę polecać każdemu :)
Paulina, 2017-05-31 21:29
Ekspresowa wysyłka na której mi zależało została bez trudu zrealizowana.solidnie wykonany plakat z wszelkimi dodatkami. Polecam plakat policyjny.
Iza, 2017-05-31 11:48
poprzednie
12345 następne
© 2008-2018 PinkDrink.pl