Opinie naszych klientów

W sklepie PinkDrink.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:



Zdecydowanie polecam! : ) Produkty bardzo dobrej jakości, ekspresowa dostawa - moja prośba o przesłanie paczki w określonym dniu została uszanowana, bardzo dobry kontakt mejlowy, wszystko było dobrze zapakowane, jestem bardzo zadowolona z obsługi : )
Natalia, 2017-08-30 12:05
Rewelacja, przesyłka bardzo szybko zrealizowana, na drugi dzien mialam juz paczke. Jakos rzeczy - świetna ;) bardzo solidnie wszystko zrobione, polecam jak najbardziej!!!
Magda, 2017-08-10 19:32
Wszystko super, ekspresowa dostawa, polecam gorąco :)
Aga, 2017-08-02 15:50
Produkty dotarły w nienaruszonym stanie, moja prośba o przesłanie paczki w określonym dniu została uszanowana, dzięki czemu uniknęłam problematycznych sytuacji. Obsługa tego sklepu bardzo szanuje swoich klientów :)
Joanna Sobolewska, 2017-07-25 12:58
Zamówienie z personalizacją zrealizowane w trybie expresowym! Następnego dnia po zakupie paczka była do mnie wysłana. Wszystkie produkty są super jakości. Cieszę się, ze na Was znalazłam :)
Ania, 2017-07-21 00:36
Wszystkie produkty są piękne! Szczególnie zaproszenia VIP i książka pamiątkowa z wieczoru panieńskiego :) Zamówienie przyszło bardzo szybko!! Zdecydowanie warte swojej ceny. Polecam !:)
Agania, 2017-07-13 13:27
Domówiłam słomki i kieliszki na ostatnią chwilę i wszystko dotarło na czas. Pomoc Pani Dominiki nieoceniona - bardzo dziękuję, wieczór panieński koleżanki Sylwii na pewno pozostanie niezapomniany!
AniaT, 2017-06-14 14:40
Bardzo dziękuje za ułatwienie zadania przy organizacji wieczoru panieńskiego. Wszystkie zamówione produkty z serii Queen of the night (talerzyki, kubki, kieliszki, serwetki, sztućce, książka poradnik, słomki, balony, baner z dodatkami) oraz gadżety do zdjęć są prześliczne, nawet zdjęcia nie oddają ich uroku :) i bardzo dobrej jakości.
Dziękuje również za ekspresową wysyłkę i przemiły kontakt telefoniczny.
Pozdrawiam
Anka Wrocław, 2017-06-14 14:20
Zamówiłam dla przyjaciółki na wieczór panieński jeden z gotowych zestawów prezentowych. Wszystko jest prześliczne, pięknie zapakowane, stanowczo warte swojej ceny. Polecam wszystkim!
Kaśka, 2017-06-13 12:57
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Zamówiony towar super. Bardzo szybka wysylka. Dziękuję i polecam :)
Iwona, 2017-06-12 13:51
Zestaw na prezent super, wszystko zgodne z opisem. Paczuszka przyszła bardzo szybko plus bardzo dobry kontakt ze sklepem, szczerze polecam :)
Agata, 2017-06-12 11:50
Polecam!, produkt zgodny z zamowieniem, ładnie zapakowany, pachnący. Szybka dostawa
Justyna, 2017-06-07 15:57
Błyskawiczna dostawa! Towar super! Jestem bardzo zadowolona :) bardzo polecam:))
Ewelina, 2017-06-02 23:56
Bardzo ładne wykonanie przypinek, ekspresowa usługa, z dnia na dzień. Dziękuję i polecam !
Ola, 2017-06-01 13:23
Polecam! Jestem bardzo zadowolona z zamówionych gadżetów. Na pewno będę polecać każdemu :)
Paulina, 2017-05-31 21:29
Ekspresowa wysyłka na której mi zależało została bez trudu zrealizowana.solidnie wykonany plakat z wszelkimi dodatkami. Polecam plakat policyjny.
Iza, 2017-05-31 11:48
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie internetowym :) polecam wszystkim w 100% bardzo szybka realizacja! Bardzo duży wybór, dobra jakość i wszystko ładnie zapakowane. Panna młoda zadowolona, z pewnością tu wrócę ;)
Zuzia, 2017-05-25 12:34
Super obsługa, pełen profesjonalizm, produkty świetnej jakości i błyskawiczna wysyłka paczki, mimo, że zamawiałam też dekoracje personalizowane. Super kontakt mailowy - na bieżąco byłam informowana o etapie na jakim jest zamówienie. Ogólnie duży plus i bardzo polecam. W przyszłości na pewno jeszcze skorzystam :)
Monika, 2017-05-24 22:39
Zadowolenie z zamówionych rzeczy na wieczór panieński na 5:)
Jakość rzeczy wysoka, starannie wykonane, odpowiednio przesłane + świetne bileciki z dopiskiem od przyjaciółek itp.
Polecam i jeśli jeszcze kiedyś będę miała zaszczyt świadkować na pewno skorzystam z tej stronki.
Ewelina, 2017-05-12 15:40
Fantastyczna, profesjonalna obsługa klienta:) tylko miałam problemy z doręczeniem paczki firma kurierska zawiodła na całej lini. Gadżety rewelacyjne tak jak na zdjęciach,Do tego dobrze zapakowane, w środku "gratisy". sklep już polecony znajomym:)
Wiola, 2017-05-07 17:46
Polecam! Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko a jakość produktów świetna:)
Monika, 2017-04-26 20:34
Jestem bardzo zadowolona.
Zamówienie zrealizowane we wręcz ekspresowym tempie.
Do tego dobrze zapakowane, w środku "gratisy".
Polecam z całego serca, rewelacja!!!
Agnieszka, 2017-04-02 15:25
Fantastyczna, profesjonalna obsługa klienta:) expresowa dostawa paczki. Gadżety rewelacyjne tak jak na zdjęciach, sklep już polecony znajomym:)
Magda, 2017-03-23 16:45
Telefoniczny kontakt ze sklepem bezproblemowy. Sprzedawcy mili, rzeczowi i bardzo pomocni. Po złożeniu sporego zamówienia w niedzielę wieczorem (oczywiście na ostatnią chwilę) paczka była w moich rękach już we wtorek w południe. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Towar jak na zdjęciach, dobrze zabezpieczony w transporcie. Gorąco polecam!! :)
Monika, 2017-03-21 22:06
Przemiła obsługa (choć tylko telefonicznie :) ), błyskawiczna i profesjonalna dostawa, produkty są świetne, a gratisy w paczce były dużą niespodzianką! Jestem baaardzo zadowolona, serdecznie dziękuję i na pewno będę Państwa polecać dalej! :)
Paulina, 2017-03-16 14:31
poprzednie
12345 następne
© 2008-2017 PinkDrink.pl