Opinie naszych klientów

W sklepie PinkDrink.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:



Przesyłka zgodna z zamówieniem, dobrze zapakowana. Bardzo szybka dostawa. Jestem zadowolona i zdecydowanie polecam.
Magdalena, 2018-11-23 17:51
Błyskawiczna wysyłka,wszystko na duuży plus:)
Paczuszka pięknie opakowana,mega jakość produktów;)
Polecam ten sklep!!! I dziękuje ślicznie! Jestem mega zadowolona;)
Natalia:), 2018-10-09 21:19
Błyskawiczna obsługa, paczka przyszła w ciągu 1 dnia :)
Karolina, 2018-09-11 15:17
Błyskawiczna wysyłka. Zamówienie dotarło do mnie w ciągu 24h ! Skrzyneczka na prezent dla Panny Młodej, którą zamówiłam jest starannie wykonana i na żywo prezentuje się równie pięknie jak na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam ! :)
Joanna Niemiec, 2018-09-04 13:49
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zamówione produkty wyglądają tak jak na zdjęciach, są starannie wykonane. Tempo realizacji zamówienia błyskawiczne. Polecam!
Klaudia, 2018-08-28 14:49
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Wszystko przyszło bardzo dobrze zapakowane , a zaraz po otwarciu buzia sama się cieszyła na takie śliczne rzeczy! Polecam!
Dorota, 2018-08-21 20:31
Profesjonalna obsługa, wszystko jak najbardziej zgodne z zamówieniem, bardzo ładnie wykonane, paczka dotarła do mnie bardzo szybko mimo, iż zamówione rzeczy były w większości spersonalizowane. Jak najbardziej polecam i zachęcam do zakupów w tym sklepie ;)
Aneta, 2018-08-14 21:00
Transakcja przebiegła bardzo szybko i pomyślnie, wszystkie zamówione produkty są dobrze wykonane i pięknie się prezentują.
Paula, 2018-08-08 15:39
Wszystko zgodne z opisem. Dziękuję za szybką realizację zamówienia. POLECAM! ;)
Magdalena, 2018-07-26 23:12
DZIŚ DOSTAŁAM PACZKĘ Z PREZENTAMI NA WIECZOR PANIEŃSKI MOJEJ CÓRKI DOROTKI JESTEM ZACHWYCONA JAK PIEKNE DOSTANIE PREZENTY DZIĘKUJĘ ZA SZYBKĄ REALIZACJĘ I JAK SIĘ MÓWI WSZYSTKO TAK ŁADNE JAK NA OBRAZKU
MAŚLAK MAŁGORZATA, 2018-07-25 20:52
Jestem bardzo zadowolona z obsługi! Szybka i bezproblemowa wysyłka :) . Gadżety są piękne i oczywiście zgodne z opisem. Dziewczyny polecam z całego serduszka!
Iza, 2018-07-23 21:59
Bardzo fajna księga pamiątkowa dla Panny Młodej, świetny wybór akcesoriów na wieczór panieński!
Zuza, 2018-07-22 20:06
Wszystko zgodne z zamówieniem, nic nie uszkodzone, ładnie zapakowane,starannie zrobione. Polecam
Martyna, 2018-07-20 17:08
Jestem bardzo zadowolona z rzeczy które zamówiłam, wszystko zgodne z opisem. Skrzyneczka dla mężatki to super pomysł, wszystko starannie wykonane. A antystresowy Willy jest przezabawny. Pozdrawiam.
Monika, 2018-07-11 22:10
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Zamówiłam spersonalizowany prezent, ale Panna Młoda zmieniła datę Wieczoru Panieńskiego. Dostałam od sklepu nową etykietę. Gorąco polecam!!
Julka, 2018-07-06 20:06
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Zamówiony towar super. Bardzo szybka wysyłka. Dziękuję i polecam :)
Asia, 2018-06-06 14:17
Kupiłam przypinki - są naprawdę śliczne. Z racji tego, że do panieńskiego zostały 4 dni, zamówiłam mało rzeczy w obawie, że nie zdążą dojść. PRZESYŁKA EKSPRESOWA! Zamówiłam w poniedziałek ok. 10, a na drugi dzień już był u mnie kurier, więc nie zrażajcie się kosztami przesyłki! :)

Seria "powiedziałam tak" jest przeurocza, aż szkoda, że tak mało kupiłam :)
Marlena, 2018-05-16 09:18
Dziewczyny śmiało polecam! Wybrałam styl Bride i przyznam, że pasował idealnie to naszej przyszłej panny młodej! Przede wszystkim bardzo ładne wykonanie. Muszę również podziękować za szybką realizację zamówienia, wszystko dotarło, mimo, że czas nas gonił. Jestem bardzo zadowolona :)
Patrycja, 2018-04-18 22:23
W końcu wszystkie potrzebne rzeczy w jednym miejscu. Piękne zestawy i wysoka jakość każdego produktu. Przesyłka dotarła do mnie już na drugi dzień. Polecam z całego serca!
Alicja, 2018-04-18 12:04
Jestem oszałamiająco wręcz zadowolona!!! :) Obsługa na najwyższym poziomie w szybkości realizowania zamówień. Zrobili CUD, tak jak o to poprosiłam. Ponieważ wieczór panieński naszej panny młodej został przeniesiony na wcześniejszy termin, wraz z dziewczynami miałyśmy problem z ozdobami. Złożyłam zamówienie jednego dnia, na drugi MIAŁAM już skompletowaną przesyłkę u siebie w domu! Jestem naprawdę mile zaskoczona, ale i bardzo mi przyjemnie, że moja prośba została poważnie potraktowana. A produkty... świetnie zrobione, super jakość i przede wszystkim - są bardzo ładne. DZIĘKUJĘ RAZ JESZCZE!!! :)
Izabela, 2018-04-12 23:31
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, ekspresowa realizacja zamówienia i wysyłki :) zdecydowanie polecam!
gabi, 2018-04-11 13:48
Ekspresowa wysyłka i porządne produkty. Poradnik Panny Młodej to strzał w dziesiątkę: połowa przeznaczona na porady, które przekazują przyjaciółki pannie młodej, a drugą połowę mogą zapełnić wspólne zdjęcia z czasów panieńskich :)
Julia_M, 2018-04-10 20:42
Towar spełnił nasze oczekiwania w 100% bardzo szybka realizacje zamówienia
Jacek, 2018-01-26 10:36
Gadżety dobrej jakości, super obsługa, szybka dostawa, bardzo gorąco polecam! :)
Gosia, 2017-11-18 09:34
Bardzo polecam!!!! Szybka realizacja zamówienia, wszystko przyszło ładnie zapakowane i zgodne ze złożonym zmówieniem :) Jestem bardzo zadowolona z zakupów ;)
Magdalena, 2017-10-17 16:08
poprzednie
12345 następne
© 2008-2018 PinkDrink.pl