Opinie naszych klientów

W sklepie PinkDrink.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:



Jestem bardzo zadowolona.
Zamówienie zrealizowane we wręcz ekspresowym tempie.
Do tego dobrze zapakowane, w środku "gratisy".
Polecam z całego serca, rewelacja!!!
Agnieszka, 2017-04-02 15:25
Fantastyczna, profesjonalna obsługa klienta:) expresowa dostawa paczki. Gadżety rewelacyjne tak jak na zdjęciach, sklep już polecony znajomym:)
Magda, 2017-03-23 16:45
Telefoniczny kontakt ze sklepem bezproblemowy. Sprzedawcy mili, rzeczowi i bardzo pomocni. Po złożeniu sporego zamówienia w niedzielę wieczorem (oczywiście na ostatnią chwilę) paczka była w moich rękach już we wtorek w południe. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Towar jak na zdjęciach, dobrze zabezpieczony w transporcie. Gorąco polecam!! :)
Monika, 2017-03-21 22:06
Przemiła obsługa (choć tylko telefonicznie :) ), błyskawiczna i profesjonalna dostawa, produkty są świetne, a gratisy w paczce były dużą niespodzianką! Jestem baaardzo zadowolona, serdecznie dziękuję i na pewno będę Państwa polecać dalej! :)
Paulina, 2017-03-16 14:31
Bardzo szybko doszła przesyłka, duży plus za możliwość zamówienia bez rejestracji przez telefon :-) zgodność produktów z opisem i zdjęciami. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam zakupy na tej stronie! :-D pozdrawiam
Ania :-), 2017-03-12 17:38
Paczka cała i zdrowa już u mnie! Pełen profesjonalizm i ekspresowa wysyłka! Polecam gorąco!
Martyna, 2016-11-24 12:36
Wszystko bardzo ładne i duży wybór dekoracji, nie mogłyśmy się zdecydować! Dziękujemy za szybką wysyłkę!
Dżasta, 2016-11-21 15:21
Przesyłka dotarła do mnie ekspresowo! Zawartość ładnie zapakowana, brak uszkodzeń i wszystko jeszcze lepiej prezentuje się na żywo! Z pewnością będę polecać Państwa sklep! :)
Angie, 2016-09-21 16:30
Sklep jest godny polecenia i na pewno polecę go wszystkim koleżankom.
k.Z., 2016-09-19 08:44
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Bardzo polecam. Uratowali Państwo Wieczór Panieński siostry ;-)
Hania, 2016-09-12 00:38
Piękny, solidnie zapakowany prezent i błyskawiczna przesyłka uratowała wieczór panieński mojej siostry i wywoła uśmiech na jej twarzy, co jest bezcenne ;-) Dziękujemy bardzo mocno i polecamy!!!
Aleksandra, 2016-08-31 18:42
Super obsługa!!! Jeszcze wczoraj rozmawiałam z Panią czy gadżety przyjdą do piątku, a dziś już dostałam przesyłkę! Bardzo miła obsługa, towar w 100% zgodny z opisem. Jestem mega zadowolona. Polecam wszystkim:)
Nana, 2016-08-30 17:13
Super obsługa klienta! Wczoraj złożyłam zamówienie (ok godz 11) dziś (o 9:00) zamówienie już było u mnie! super :) polecam wszystkim! Dziękuję za super podejście do klienta ;-)
Monika, 2016-08-30 09:21
Bardzo szybka przesyłka, profesjonalny kontakt i zgodność produktów z opisem. Polecam serdecznie!
Magda, 2016-08-25 13:45
Towar pierwsza klasa :) przesylka ekspresowa :) jestem bardzo zadowolona :) dziekuje i pozdrawiam :)
Ewelina, 2016-08-24 07:05
Bardzo dziękuję za tak szybką przesyłkę .
Wszystko jest dokładnie takie jak na zdjęciach a nawet lepsze.
Zdecydowanie będę Was polecać.
Pozdrawiam.Monika.
Monika Grandke, 2016-08-22 11:28
Super gadżety,dobrej jakości,szybka dostawa,jestem bardzo zadowolona,polecam
Małgorzata, 2016-08-18 13:23
Szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą :) towar zgodny z opisem. Bardzo duży wybór. Polecam jak najbardziej :)
Sabina, 2016-08-11 10:54
Polecam z całego serca zakupy w tym sklepie! Dobry kontakt mailowy, bardzo szybka wysyłka, produkty wysokiej jakości, starannie zapakowane. Jestem bardzo zadowolona z obsługi
Dagmara, 2016-08-10 08:34
To moje 3 zamówienie na waszej stronie na wieczór panieński. Wszystko przebiega ekspresowo i bez zakłóceń :) każda Panna Młoda zachwycona :) polecam każdemu!
Gosia S., 2016-08-05 08:13
Bardzo polecam ten sklep. Ciekawy wybór produktów, które nie są kiczowate. w dodatku super obsługa i ekspresowy czas realizacji - trochę późno złożyłam zamówinie (niedziela wieczór), a dziś o 10.00 już kurier dostarczył zamówienie (czas realizacji był wpisany 1-7 dni roboczych) - także mega dziękuję :)
Olenita, 2016-08-02 20:37
Polecam wszystkim! Wszystko piekne,gustowne i bez szukania. Jest tu wszystko! A przesylka expresowa :) Pozdrawiam
Barbara, 2016-07-26 19:18
Bardzo duży wybór, przystępne ceny, przemiła obsługa i expresowa dostawa. Sklep zdecydowanie godny polecenia!
Magdalena, 2016-07-24 16:04
Jesteście niesamowici! Gadżety zamówiłam w czwartek, w piątek odebrałam, obsługa na infolinii sklepu bardzo sympatyczna i pomocna. Wszystko przyszło zgodne z opisem i solidnie zapakowane. Ceny bardzo konkurencyjne. Pozdrawiam serdecznie i dzięki :)
Monia M., 2016-07-24 14:48
Wysyłka natychmiastowa, byłam mile zaskoczona, że tak szybko ją otrzymałam, na czym bardzo mi zależało:) towar zgodny z opisem, . Polecam !
girlblack, 2016-07-21 19:31
© 2008-2019 PinkDrink.pl