Opinie naszych klientów

W sklepie PinkDrink.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:



Zestaw na prezent super, wszystko zgodne z opisem. Paczuszka przyszła bardzo szybko plus bardzo dobry kontakt ze sklepem, szczerze polecam :)
Agata, 2017-06-12 11:50
Polecam!, produkt zgodny z zamowieniem, ładnie zapakowany, pachnący. Szybka dostawa
Justyna, 2017-06-07 15:57
Błyskawiczna dostawa! Towar super! Jestem bardzo zadowolona :) bardzo polecam:))
Ewelina, 2017-06-02 23:56
Bardzo ładne wykonanie przypinek, ekspresowa usługa, z dnia na dzień. Dziękuję i polecam !
Ola, 2017-06-01 13:23
Polecam! Jestem bardzo zadowolona z zamówionych gadżetów. Na pewno będę polecać każdemu :)
Paulina, 2017-05-31 21:29
Ekspresowa wysyłka na której mi zależało została bez trudu zrealizowana.solidnie wykonany plakat z wszelkimi dodatkami. Polecam plakat policyjny.
Iza, 2017-05-31 11:48
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie internetowym :) polecam wszystkim w 100% bardzo szybka realizacja! Bardzo duży wybór, dobra jakość i wszystko ładnie zapakowane. Panna młoda zadowolona, z pewnością tu wrócę ;)
Zuzia, 2017-05-25 12:34
Super obsługa, pełen profesjonalizm, produkty świetnej jakości i błyskawiczna wysyłka paczki, mimo, że zamawiałam też dekoracje personalizowane. Super kontakt mailowy - na bieżąco byłam informowana o etapie na jakim jest zamówienie. Ogólnie duży plus i bardzo polecam. W przyszłości na pewno jeszcze skorzystam :)
Monika, 2017-05-24 22:39
Zadowolenie z zamówionych rzeczy na wieczór panieński na 5:)
Jakość rzeczy wysoka, starannie wykonane, odpowiednio przesłane + świetne bileciki z dopiskiem od przyjaciółek itp.
Polecam i jeśli jeszcze kiedyś będę miała zaszczyt świadkować na pewno skorzystam z tej stronki.
Ewelina, 2017-05-12 15:40
Fantastyczna, profesjonalna obsługa klienta:) tylko miałam problemy z doręczeniem paczki firma kurierska zawiodła na całej lini. Gadżety rewelacyjne tak jak na zdjęciach,Do tego dobrze zapakowane, w środku "gratisy". sklep już polecony znajomym:)
Wiola, 2017-05-07 17:46
Polecam! Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko a jakość produktów świetna:)
Monika, 2017-04-26 20:34
Jestem bardzo zadowolona.
Zamówienie zrealizowane we wręcz ekspresowym tempie.
Do tego dobrze zapakowane, w środku "gratisy".
Polecam z całego serca, rewelacja!!!
Agnieszka, 2017-04-02 15:25
Fantastyczna, profesjonalna obsługa klienta:) expresowa dostawa paczki. Gadżety rewelacyjne tak jak na zdjęciach, sklep już polecony znajomym:)
Magda, 2017-03-23 16:45
Telefoniczny kontakt ze sklepem bezproblemowy. Sprzedawcy mili, rzeczowi i bardzo pomocni. Po złożeniu sporego zamówienia w niedzielę wieczorem (oczywiście na ostatnią chwilę) paczka była w moich rękach już we wtorek w południe. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Towar jak na zdjęciach, dobrze zabezpieczony w transporcie. Gorąco polecam!! :)
Monika, 2017-03-21 22:06
Przemiła obsługa (choć tylko telefonicznie :) ), błyskawiczna i profesjonalna dostawa, produkty są świetne, a gratisy w paczce były dużą niespodzianką! Jestem baaardzo zadowolona, serdecznie dziękuję i na pewno będę Państwa polecać dalej! :)
Paulina, 2017-03-16 14:31
Bardzo szybko doszła przesyłka, duży plus za możliwość zamówienia bez rejestracji przez telefon :-) zgodność produktów z opisem i zdjęciami. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam zakupy na tej stronie! :-D pozdrawiam
Ania :-), 2017-03-12 17:38
Paczka cała i zdrowa już u mnie! Pełen profesjonalizm i ekspresowa wysyłka! Polecam gorąco!
Martyna, 2016-11-24 12:36
Wszystko bardzo ładne i duży wybór dekoracji, nie mogłyśmy się zdecydować! Dziękujemy za szybką wysyłkę!
Dżasta, 2016-11-21 15:21
Przesyłka dotarła do mnie ekspresowo! Zawartość ładnie zapakowana, brak uszkodzeń i wszystko jeszcze lepiej prezentuje się na żywo! Z pewnością będę polecać Państwa sklep! :)
Angie, 2016-09-21 16:30
Sklep jest godny polecenia i na pewno polecę go wszystkim koleżankom.
k.Z., 2016-09-19 08:44
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Bardzo polecam. Uratowali Państwo Wieczór Panieński siostry ;-)
Hania, 2016-09-12 00:38
Piękny, solidnie zapakowany prezent i błyskawiczna przesyłka uratowała wieczór panieński mojej siostry i wywoła uśmiech na jej twarzy, co jest bezcenne ;-) Dziękujemy bardzo mocno i polecamy!!!
Aleksandra, 2016-08-31 18:42
Super obsługa!!! Jeszcze wczoraj rozmawiałam z Panią czy gadżety przyjdą do piątku, a dziś już dostałam przesyłkę! Bardzo miła obsługa, towar w 100% zgodny z opisem. Jestem mega zadowolona. Polecam wszystkim:)
Nana, 2016-08-30 17:13
Super obsługa klienta! Wczoraj złożyłam zamówienie (ok godz 11) dziś (o 9:00) zamówienie już było u mnie! super :) polecam wszystkim! Dziękuję za super podejście do klienta ;-)
Monika, 2016-08-30 09:21
Bardzo szybka przesyłka, profesjonalny kontakt i zgodność produktów z opisem. Polecam serdecznie!
Magda, 2016-08-25 13:45
© 2008-2019 PinkDrink.pl