Opinie naszych klientów

W sklepie PinkDrink.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:



Towar pierwsza klasa :) przesylka ekspresowa :) jestem bardzo zadowolona :) dziekuje i pozdrawiam :)
Ewelina, 2016-08-24 07:05
Bardzo dziękuję za tak szybką przesyłkę .
Wszystko jest dokładnie takie jak na zdjęciach a nawet lepsze.
Zdecydowanie będę Was polecać.
Pozdrawiam.Monika.
Monika Grandke, 2016-08-22 11:28
Super gadżety,dobrej jakości,szybka dostawa,jestem bardzo zadowolona,polecam
Małgorzata, 2016-08-18 13:23
Szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą :) towar zgodny z opisem. Bardzo duży wybór. Polecam jak najbardziej :)
Sabina, 2016-08-11 10:54
Polecam z całego serca zakupy w tym sklepie! Dobry kontakt mailowy, bardzo szybka wysyłka, produkty wysokiej jakości, starannie zapakowane. Jestem bardzo zadowolona z obsługi
Dagmara, 2016-08-10 08:34
To moje 3 zamówienie na waszej stronie na wieczór panieński. Wszystko przebiega ekspresowo i bez zakłóceń :) każda Panna Młoda zachwycona :) polecam każdemu!
Gosia S., 2016-08-05 08:13
Bardzo polecam ten sklep. Ciekawy wybór produktów, które nie są kiczowate. w dodatku super obsługa i ekspresowy czas realizacji - trochę późno złożyłam zamówinie (niedziela wieczór), a dziś o 10.00 już kurier dostarczył zamówienie (czas realizacji był wpisany 1-7 dni roboczych) - także mega dziękuję :)
Olenita, 2016-08-02 20:37
Polecam wszystkim! Wszystko piekne,gustowne i bez szukania. Jest tu wszystko! A przesylka expresowa :) Pozdrawiam
Barbara, 2016-07-26 19:18
Bardzo duży wybór, przystępne ceny, przemiła obsługa i expresowa dostawa. Sklep zdecydowanie godny polecenia!
Magdalena, 2016-07-24 16:04
Jesteście niesamowici! Gadżety zamówiłam w czwartek, w piątek odebrałam, obsługa na infolinii sklepu bardzo sympatyczna i pomocna. Wszystko przyszło zgodne z opisem i solidnie zapakowane. Ceny bardzo konkurencyjne. Pozdrawiam serdecznie i dzięki :)
Monia M., 2016-07-24 14:48
Wysyłka natychmiastowa, byłam mile zaskoczona, że tak szybko ją otrzymałam, na czym bardzo mi zależało:) towar zgodny z opisem, . Polecam !
girlblack, 2016-07-21 19:31
Ekspresowa, bezproblemowa dostawa, towar dobrze zabezpieczony, wszystko bez zarzutu. Paczkę otrzymałam nieco ponad 24 godziny od zamówienia. Polecam.
Agnieszka, 2016-07-14 19:08
Witam, goraco polecam sklep, produkty wysokiej jakości w rozsądnej cenie a do tego ekspresowe dostawy. Jestem mega zadowolona, na pewno bede polecać sklep koleżanka. Pozdawiam :)
Sandra, 2016-07-14 17:33
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z zamieszczonymi zdjęciami. Termin realizacji szybki. Zamówiłam produkty na wieczór panieński dość późno i dotarły na czas :))
Kasia, 2016-07-14 17:13
witam, wczoraj złożyłam zamówienie dzisiaj otrzymałam towar:)wszystko zgodne z opisem super zapakowane także mogę śmiało powiedzieć że sklep GODNY POLECENIA:)POZDRAWIAM
monika w., 2016-06-23 17:08
Dziękuje za szybka przesyłkę, towar idealny.
Paulina, 2016-06-22 12:59
Ekspresowa dostawa, fajne rzeczy, ale dostałam baner do powieszenia na wieczór panieński z błędem..było napisane: wieczór panieńsNi.. Nie wiem jak to sie stało, ze dostałam z taką pomyłka..mimo wszystko rzeczy fajne
Mili, 2016-06-19 16:44
Super sprzedawca! Bardzo szybka wysyłka. A zaznaczam, że zamówiłam produkt z personalizacją. Wszystko dobrej jakości. Potwierdzenia przychodzą na maila i informują o statusie zamówienia czy o dostarczeniu zapłaty sprzedawcy. Super. Polecam.
Dzwonky, 2016-06-17 08:52
Przesyłka dotarła ekspresowo, wczoraj zamawiałam, a dziś już kurier dostarczył paczkę.Jestem mile zaskoczona tak szybką i sprawną dostawą.Produkt zgodny z opisem, dobrej jakości.polecam!
Anonim, 2016-06-16 10:49
Zamawiałam akcesoria na wieczór panieński. Wszystko bardzo sprawnie. Na drugi dzień zamówione produkty miałam u siebie.
Anonim, 2016-06-14 12:31
Jestem zachwycona! Przesylka dotarla w ekspresowym tempie, a jakos produktow ktora zamowilam to strzal w 10. Pani na infolinii przemila. Jesli tylko nadazy sie jeszcze okazja na pewno tu wroce i moge z czystym sumieniem polecic :)
Martyna, 2016-06-08 12:01
Pragnę serdecznie podziękować za ekspresową wysyłkę na wieczór panieński na początku maja na dwa dni przed wydarzeniem i jeszcze zamówienie poszło w późnych godzinach nocnych. Pełen profesjonalizm i kontakt na medal. Jakość gadżetów bardzo dobra, duży wybór i Panna Młoda ogromnie ucieszona! Szkoda tylko, że niektóre produkty nie można zamawiać w mniejszych ilościach niż, np. 12 itp. Ogólnie polecam ten sklep każdej organizatorce wieczorów panieńskich!
nextdooralice, 2016-06-07 21:58
Martwiłam się czy dostane przesyłkę na czas ale bardzo miła Pani na infolinii mnie uspokoiła. :) Towar zgodny z opisem i wszystko dotarło tak jak powinno. Serdecznie polecam :)
Kamila, 2016-06-03 08:36
Super strona i rewelacyjna obsługa! Gorąco polecam! Bardzo zależało mi na szybkiej dostawie i Państwo postarali się, wszystko przyszło jeszcze z zapasem czasowym :) Dziękuje ślicznie, z pewnością tu wrócę :)
Natalia Izabela, 2016-06-01 21:02
Ekspresowa wysyłka! wszystko zgodne z opisem, jak najbardziej polecam! :)
Kasia, 2016-05-25 20:10
© 2008-2019 PinkDrink.pl