Opinie naszych klientów

W sklepie PinkDrink.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:



Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Błyskawiczna wysyłka, wysoka jakość produktów! Jestem mega zadowolona z obsługi i zachwycona produktami :) Szczerze polecam!
Agata, 2016-05-21 12:06
Firma rewelacja! Szybka realizacja zamówienia już po 3 dniach zamówienie było u mnie. Jakość produktów bardzo dobra polecam współprace.
Dominika, 2016-05-05 13:33
Jestem bardzo zadowolona z obsługi,produkty zgodne z opisem,przesyłka dotarła szybciutko, polecam zakupy
32emi11, 2016-05-01 11:12
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona zarówno jakością produktów, jak i szybkością usługi.
Polecam zakupy - szybko, sprawnie i bez przygód !!!
Amelia, 2016-04-28 08:19
Jestem zaskoczona szybkością wysyłki. 3 dni po przelewie dostałam przesyłkę. Polecam zakupy w tym sklepie, produkty są wysokiej jakości. Duży pozytyw ! Dziękuje i polecam
Anita, 2016-04-27 11:58
Przesyłka dotarła błyskawicznie! Towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona. Polecam !
Natalia, 2016-04-10 12:29
Sama jestem zaskoczona szybkością usługi.Zamawiany towar dotarł do mnie już następnego dnia za co serdecznie dziękuję.Polecam zakupy...szybkoisprawnie.Zamawiana rzecz swietna..z pewnością impreza będzie udana:)
Monika87, 2016-03-09 21:37
Szybko, sprawnie, profesjonalnie! Błyskawiczna realizacja - paczka była u mnie następnego dnia po złożeniu zamówienia. Towar świetnej jakości. Dziękuję i polecam!
Ula, 2016-01-25 12:26
Błyskawiczna realizacja zamówienia: złożyłam zamówienie o godz 23.00, a paczkę miałam do odebrania na następny dzień o godz 12.50 :) Bardzo miła obsługa na miejscu :)
Monika, 2015-11-18 20:37
Bardzo cieszę się, że trafiłam w to miejsce. Bogaty wybór, profesjonalna obsługa, szybka transakcja i ekspresowa przesyłka.
Jestem bardzo zadowolona. Polecam! :)
Joanna, 2015-10-21 12:40
Jestem bardzo zadowolona z jakości zamówionych produktów, a przede wszystkim z tak szybkiego czasu realizacji :) Sklep jak najbardziej godny polecenia.
Patrycja, 2015-09-23 16:50
Jestem bardzo zadowolona, zamawiałam u nich po raz pierwszy i napewno nie ostatni :-) :-) :-) super sklep polecam
natalia, 2015-09-16 19:03
Dostawa bardzo szybka, towar bez zastrzeżeń.
Polecam :)
Iwona, 2015-09-10 17:33
Towar zgodny z opisem.
Transakcja przebiegła profesjonalnie i szybko.
Katarzyna, 2015-09-04 19:13
Jestem bardzo zadowolona z usług tego sklepu!:) Zamówiłam rzeczy w środę a dostawa była już w czwartek, gdzie zamawiałam produkty również imienne! Gdy okazało się , że nie ma jednego z produktów Pani od razu do mnie zadzwoniła, zaproponowała coś w zamian ,bo wiedziała że zależało mi na czasie.
JESTEM ZACHWYCONA I POLECAM KAŻDEMU !:)
Ewelina, 2015-09-03 17:09
Super szybko! Na tym mi zależało :) Bardzo dziękuję i polecam
Karolina, 2015-08-29 12:58
Fajnie skonstruowana strona internetowa,szybko można znaleźć to czego się szuka (w przeciwieństwie do innych tego typu sklepów internetowych). Dostałam wszystko zgodne to co zamówiłam - przesyłka by szybko doszła(na następny dzień po zamówieniu),gdyby nie firma kurierska z którą były małe problemy...Ale POLECAM :) !
Beata, 2015-08-27 12:57
Baaaaardzo szybka realizacja zamówienia (już następnego dnia był kurier), żadnych problemów z zamówionym produktem. Polecam :)
Karolina, 2015-08-27 11:29
Bardzo fajny sklep, duży wybór i rewelacyjna obsługa. Jestem bardzo zadowolona w dodatku przesyłka ekspresowa ;) Polecam !!!
Magda, 2015-08-25 16:47
Wczoraj zamawiane dziś o 12 dostarczone. tak szybkiej obsługi jeszcze nie widziałam. gadżety świetne .pozdrawiam
Ania, 2015-08-25 14:04
Jakość rewelacja. Szybkość kosmiczna. Zadowolenie na maxa. Oj będzie się działo ....
swiadkowa, 2015-08-24 21:33
Towar zgodny z opisem, obsługa rewelacyjna, szybka wysyłka...gorąco polecam! :)
Evi, 2015-08-12 09:08
Rewelacyjna obsługa ! Polecam ! Błyskawiczna dostawa: wczoraj złożyłam zamówienie o godz 12.35, a paczkę dostałam dzień później o godz 12.53 :)
Jedyna uwaga jaką mogę mieć to brak towaru w kolorze który chciałam zamówić, wybrane przeze mnie zastępcze kajdanki mniej mi się podobają .. :)
kaska, 2015-08-11 13:18
Polecam bardzo szybka dostawa:-)towar zgodny z opisem polecam bardzo:)
ilona, 2015-07-28 14:15
Złożyłam zamówienie wczoraj po godz. 12.00, a paczka dotarła do mnie już chwilę temu! Rewelacyjna obsługa :)
Agnieszka, 2015-07-28 12:02
© 2008-2019 PinkDrink.pl