Opinie naszych klientów

W sklepie PinkDrink.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:



Dostawa bardzo szybka, towar bez zastrzeżeń.
Polecam :)
Iwona, 2015-09-10 17:33
Towar zgodny z opisem.
Transakcja przebiegła profesjonalnie i szybko.
Katarzyna, 2015-09-04 19:13
Jestem bardzo zadowolona z usług tego sklepu!:) Zamówiłam rzeczy w środę a dostawa była już w czwartek, gdzie zamawiałam produkty również imienne! Gdy okazało się , że nie ma jednego z produktów Pani od razu do mnie zadzwoniła, zaproponowała coś w zamian ,bo wiedziała że zależało mi na czasie.
JESTEM ZACHWYCONA I POLECAM KAŻDEMU !:)
Ewelina, 2015-09-03 17:09
Super szybko! Na tym mi zależało :) Bardzo dziękuję i polecam
Karolina, 2015-08-29 12:58
Fajnie skonstruowana strona internetowa,szybko można znaleźć to czego się szuka (w przeciwieństwie do innych tego typu sklepów internetowych). Dostałam wszystko zgodne to co zamówiłam - przesyłka by szybko doszła(na następny dzień po zamówieniu),gdyby nie firma kurierska z którą były małe problemy...Ale POLECAM :) !
Beata, 2015-08-27 12:57
Baaaaardzo szybka realizacja zamówienia (już następnego dnia był kurier), żadnych problemów z zamówionym produktem. Polecam :)
Karolina, 2015-08-27 11:29
Bardzo fajny sklep, duży wybór i rewelacyjna obsługa. Jestem bardzo zadowolona w dodatku przesyłka ekspresowa ;) Polecam !!!
Magda, 2015-08-25 16:47
Wczoraj zamawiane dziś o 12 dostarczone. tak szybkiej obsługi jeszcze nie widziałam. gadżety świetne .pozdrawiam
Ania, 2015-08-25 14:04
Jakość rewelacja. Szybkość kosmiczna. Zadowolenie na maxa. Oj będzie się działo ....
swiadkowa, 2015-08-24 21:33
Towar zgodny z opisem, obsługa rewelacyjna, szybka wysyłka...gorąco polecam! :)
Evi, 2015-08-12 09:08
Rewelacyjna obsługa ! Polecam ! Błyskawiczna dostawa: wczoraj złożyłam zamówienie o godz 12.35, a paczkę dostałam dzień później o godz 12.53 :)
Jedyna uwaga jaką mogę mieć to brak towaru w kolorze który chciałam zamówić, wybrane przeze mnie zastępcze kajdanki mniej mi się podobają .. :)
kaska, 2015-08-11 13:18
Polecam bardzo szybka dostawa:-)towar zgodny z opisem polecam bardzo:)
ilona, 2015-07-28 14:15
Złożyłam zamówienie wczoraj po godz. 12.00, a paczka dotarła do mnie już chwilę temu! Rewelacyjna obsługa :)
Agnieszka, 2015-07-28 12:02
Super sklep! Duży wybór i co najważniejsze błyskawiczna wysyłka(zamawiałam w piątek ok 14, a o 15 już miałam telefon że paczka jeszcze dzisiaj będzie do mnie wysłana ;) Polecam
ania, 2015-07-27 10:58
Zamówiony baner przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania!Panna Młoda- zachwycona!
Milka1988, 2015-07-27 10:03
Realizacja zamówienia szybsza niż myślałam! Polecam wszystkim!
ANKA92, 2015-07-27 10:02
Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Sklep godny polecenia! pozdrawiam :)
Natalia, 2015-07-23 08:54
Bardzo polecam zakupy w PinkDrink:)! Świetna współpraca, szybka realizacja, produkt zgodny z opisem:) przesyłka dostarczona w ekspresowym tempie:)
Jeszcze raz polecam:)!
Sandra, 2015-07-17 22:02
Przesyłka dotarła następnego dnia od zamówienia, towar zgodny z opisem, produkty dobrej jakości, stanowczo polecam!!!
katarzyna, 2015-07-11 14:41
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Serdecznie polecam :)
B., 2015-07-08 14:24
rekordowo szybka wysyłka - nie minęło 24h od zamówienia i paczka już była u mnie :) Zgodność towaru z opisem, ładne wykonanie, także gorąco polecam :))
Kasia, 2015-07-07 11:13
Pełen profesjonalizm, szybka przesyłka, polecam sklep w 100% i ogromny plus za obsługę :)
Gosia, 2015-07-03 19:09
Otrzymałam paczkę :) jestem w szoku, że tak szybko ;) dziękuję bardzo i na pewno będę polecać Państwa stronę ;)
Kinga Dz., 2015-07-03 14:32
super rzeczy, szybka przesyłka, miła obsługa. polecam! :)
Magda, 2015-07-02 12:39
szybka reakcja na wszelkie prośby i uwagi do zamówionego towaru, dzięki ! :)
malgo.t, 2015-06-30 07:13
© 2008-2018 PinkDrink.pl